Welkom!

Dit is de website van Kees Blokland. Kijk rond en geef een reactie.

Welcome,
This is the website of Kees Blokland. Have a look around and give a reaction.

Onderweg

Op zaterdag 8 oktober is de bundel gedichten en kleursjablonen “Onderweg”van Famke Hajonides en Kees Blokland in Giethoorn ten doop gehouden. Mooi uitgegeven door Cees Duine. De kleursjablonen komen prachtig uit en versterken de zeggingskracht van de gedichten. Diana Ozon, Marina Aarts en Lomme van der Veer hebben bij de doop toelichting gegeven , voorgedragen en kleuren laten zien.

Ligt voor 15 Euro te koop in de boekhandels van Steenwijk , en in Amsterdam bij boekhandels Mulder ( Cornelis Schuijtstraat), Premsela ( van Baerlestraat) en Brugman ( Alexander Boersstraat). Te bestellen bij de uitgever Cees Duine(http://home.kpn.nl/cornelus/) en bij galerie Duine-Rhee(www.duine-rhee.nl).

 

uitnodiging-onderweg

U kunt geen reactie geven.