Welkom!

Dit is de website van Kees Blokland. Kijk rond en geef een reactie.

Welcome,
This is the website of Kees Blokland. Have a look around and give a reaction.

al pratend over mensen

in jouw ogen

zie ik de verte

het venster

de ruimte

achter mij

in jouw dromen

zie ik

mijn lach

de diepte

onder mij

in jouw vragen

herken ik

mijn twijfel

de tijd

voor mij

Een reactie op “al pratend over mensen”

  • gert smit zegt:

    Kees,zat dit weekend in het FD een artikel te lezen waarin de schrijvers jou erbij haalde. Ben toen je terstond gaan opzoeken in cyberspace en trof toen allerlei zaken aan die me niet alleen aanspreken maar die ik reeds 8 jaar serieus in de praktijk breng. Zou het heel leuk vinden om eens met je van gedachte te wisselen. Bel me als je er zin in hebt 06 53 22 08 99.Jouw bellen bij de NS is waarschijnlijk lastiger.
    groet,
    Gert Smit

Laat een reactie achter